post@teamtrafikkskolemandal.no
Mob: 382 60 200

Team Trafikkskole Mandal AS
Konsul Chr. Salvesens Gate 12
4514 Mandal
slider01-ufo.png
slider02-lindesnes.png
slider03-jess.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

ØVELSESKJØRING SOM 16-ÅRING

 

Å øvelseskjøre mye er viktig for at du skal bli en sikker trafikant som unngår ulykker. Mange lurer på hvordan de skal gå i gang. Det kan være lurt å starte opplæringen med timer hos en trafikkskole. Du lærer raskere, og det blir tidlig trygt å øvelseskjøre privat. Du som øvelseskjører, trafikklæreren og den du evt øvelseskjører med privat bør samarbeide gjennom hele opplæringen.

For at du skal få øvd nok, vil mesteparten av øvelseskjøringen måtte skje privat. Du bør bruke minst 2 år på opplæringen før du går opp til førerprøven. Da blir du en bedre og tryggere sjåfør!

Vi tilbyr ledsagerstøttet opplæring. Foresatte/ledsagere kan bli med på første dobbeltimen og få tips/råd om øvelseskjøring og øvelsesområder. Samt at vi har gratis ledsagerkvelder ca 1 gang pr måned der dere får informasjon, og kan spør om det dere lurer på.

Alle elever hos oss får gratis tilgang til Teorifilm. Teorifilm er et læremiddel som gir elever mulighet for å forberede seg til neste kjøretime, og repetere øvelser visuelt. Dette gir til gjengjeld en mer effektiv kjøretime med mer kjøretid.
Teorifilm er ekstra nyttig for elever med begrenset mulighet til å øvelseskjøre privat, eller når ledsager ønsker mer kunnskap om øvelser eleven skal mestre. 
Filmene dekker alle de øvelser som er nødvendig for å nå læreplanenes mål helt ned på detaljnivå. Teorifilm er tekstet på 15 språk. Team Trafikkskole Mandal har enerett på Teorifilm i distriktet her.

KOM I GANG I DAG OG FÅ EN BEDRE OG BILLIGERE OPPLÆRING!
Ring oss på tlf 382 60 200 for å booke din første dobbeltime.

 

Mvh Team Trafikkskole
E-post: post@teamtrafikkskolemandal.no
Kontor: 382 60 200
Håkon: 995 995 23
Tove: 913 68 004
Kristoffer: 414 94 375